Valter Viktor vagyok, 26 éves szabadúszó fotós. A legfontosabb dolog, amit csinálok, az, hogy megpróbálom összekapcsolni a fotózást, mint szenvedélyt az általam megálmodott világgal és ennek eredményeként újat alkothassak kedvenc témáimban. Fő témáim között megmutatkozik négylábú kedvenceink modell vénái, gyermekeink szelíd őszintesége és a Föld csodáinak bemutatása.

Tehetségek, művészek sora tárul az ember elé az internet bugyraiban, a social médiában, akikre felnézve gyerekként csak ábrándozni mertem arról, hogy egyszer nálam is beérhet a munka gyümölcse, kitartással és alázattal. Ezen gondolatmenet nyomán 18 éves koromban köteleztem el magam arra a döntésre, hogy a fotográfia valamely ágazatában szeretnék jeleskedni és érvényesülni, ezzel eleget téve, a lelkem mélyén lapuló alkotási vágynak, amit építenem kell napról napra máig.

Az idő előrehaladtával büszkén tudhatok magam mögött 6 évnyi házi kedvenc fotós tapasztalatot amely hihetetlen cukisággal párosult az elmúlt éveim gyerekfotós szegmenséhez. Ami pedig a jövőt illeti.... Igyekszem érvényesülni újabbnál-újabb elképzelések és témák megvalósításában akár drónnal is.

Kövess Instagramon is!